Vis meny

Oppussing av bad

Mange sitter med en drøm om et nytt bad.
Kontakt oss i dag for å se hvilke muligheter vi kan tilby deg.

Les mer

Rørlegger

Vi har erfarne rørleggere for store og små prosjekt.

Les mer

Din lokale rørlegger

Flataker VVS er en av de ledende rørleggerbedriftene i området vårt.

Vi har i over 30 år levert rørleggertjenester, der eneboliger og prosjekt utgjør en vesentlig del av arbeidsmengden. Vi utfører alt innen sanitær, varmeanlegg, gulvvarme og varmepumpeanlegg.

Med rundt 20 ansatte utføres rørfaglige tjenester i vårt område. Vi dekker hele Nordmøre og Romsdal, og er daglig i Molde, Nesset, Fræna, Eide og Averøya.

Vår Bademiljøbutikk ligger sentralt plassert midt i Elnesvågen sentrum. Alle typer røroppdrag blir utført, både for private kunder og bedriftskunder. 

Vi arbeider kontinuerlig med utvikling av fagarbeidere og lærlinger slik at dere som kunder skal få det beste produktet innenfor de fagområder vi leverer. Vi jobber også med å skaffe deg de mest konkurransedyktige på prisene på våre produkter.

Er du privat eller bedriftskunde kan vi bistå med teknisk kompetanse, planlegging og styring av prosjekter, store som små. Vi har selv nødvendig ingeniørkompetanse for å bistå deg med de prosjekter og utfordringer du står ovenfor!

Vår kompetanse = Din trygghet!

Siste nytt fra Facebook

Last ned appen 👌Handle lokalt ,besøk butikkene og registrer deltagelse. Hovedpremien ,bruk av en bil i 1 år der vinneren dekker kun drivstoff .Maks 1 scanning pr butikk på 1 dag.Pluss mange gavekort på 500,- .fra butikkene som er med .Konkuranseperioden fra oktober 2019 til oktober 2020 (18 års grense ) .🚘 VI ER MED 😊

9. okt. 2019

Høsten er tid for sort 🖤 Stikk innom for en titt 🐾 #bademiljø #rbannonse #flatakervvs #høst #hustadvika #baderom #interiør

8. okt. 2019

SALG-SALG-SALG i butikken 😃

26. sep. 2019

NÅ er det salg i butikken 🤗Stikk gjerne innom oss for gode tilbud 😊

10. sep. 2019

UTSTILLING DANSANI INZO 160 CM selges til 50 % , da nytt møbel skal inn .FØRST TIL MØLLEN 😊

9. sep. 2019

UKENS SUPER TILBUD 😊

29. aug. 2019

Masse høstnyheter hos oss nå i butikken 🤗🧡

29. aug. 2019

Nesten alle bilene våre på rad og rekke, et flott syn 😃 #flatakervvs #rørlegger #bademiljø #haukebørødseth #arkeoplan #rødearme @ Molde Havn

24. aug. 2019