Vis meny

Vår fagkunnskap = Din trygghet

Flataker VVS er en av de ledende rørleggerbedriftene i området vårt.

Flataker VVS har i over 25 år levert rørleggertjenester, der eneboliger og prosjekt utgjør en vesentlig del av arbeidsmengden. Vi utfører alt innen sanitær, varmeanlegg, gulvvarme og varmepumpeanlegg.

Vi kommer gjerne hjem til deg på befaring.

Vi bistår med teknisk kompetanse, planlegging og styring av prosjekter. Dette setter oss i stand til å bistå kundene med rådgivning, prosjektstyring og problemløsning i tillegg til de tradisjonelle håndverksmessige rørleggerarbeidene.

Gode løsninger

Våre ansatte har bred erfaring og kunnskap, og hjelper deg med å finne gode løsninger! Sammen kan vi foreta befaring og vurdere løsninger som vi tegner ut. Det finnes mange muligheter, derfor vil vi gjerne snakke med deg direkte.

Flataker VVS kan «skreddersy» ditt bad etter dine behov, enten vi tildeles ansvaret for det komplette baderommet eller engasjeres for sanitæranlegget alene. Et nært samarbeid med deg, og øvrige involverte bidrar til å finne de beste løsninger og innredninger for akkurat ditt bad.

Vi ivaretar dine interesser gjennom god planlegging og koordinering. Med utgangspunkt i dine ønsker lager vi en komplett løsning, som leveres til riktig tid og avtalt pris.

Sanitærinstallasjoner

Installasjonene skal ivareta både personlig hygiene med tilførsel av vann, avløp og fjerning av forurensninger på god og forskriftsmessig måte.

Med lang og allsidig erfaring har Flataker VVS levert sanitærinstallasjoner for mange ulike behov. Vår erfaring og tekniske løsninger gir trygghet for kunden. For synlige installasjoner og utstyr legges vekt på kvalitet, design og oppdragsgivers ønsker.

Gode samarbeidspartnere

Om du ikke allerede har engasjert samarbeidspartnere for andre fag, kan vi tilby arbeidene i samarbeid med elektriker, murer og maler – alt etter dine ønsker.

Sentralt godkjent

Bygningsmyndighetene setter strenge krav til hvem som kan utføre arbeid i bygninger. Gjennom den sentrale godkjenningsordningen er vi forhåndsgodkjent for tekniske installasjoner.